Kreativ Ostrava, 11.11.2016 - 13.11.2016

Milí kreativci,

příprava výstavy KREATIV Ostrava je v plném proudu. Již popáté budete moci na výstavišti Černá louka najít více jak sto padesát kreativních stánků, které Vám nabídnou nejen nepřeberné množství materiálů a pomůcek k výrobě originálních výrobků, ale také úžasnou možnost si osobně vyzkoušet nejrůznější výtvarné techniky. Navíc zde můžete načerpat plno tvůrčích nápadů a inspirace k tvorbě vánočních dárků nebo si zakoupit originální výrobky se značnou hade made, kterými jistě potěšíte své blízké.

Již nyní Vám můžeme prozradit, že se můžete těšit na techniku EBRU – turecká technika malování na vodní hladinu, patchwork, decoupage, malování pravou hemisférou, eukanistiku, malování na hedvábí, korálkování, pedig, plstění, práci s polymerovou hmotou, scrapbooking, razítkování, výroba mýdel malování na textil, pískování, výroba svíček a jiné.

KREATIV Ostrava bude opět hostit výstavu QUILT Ostrava 2016. Expozice bude umístěna ve vstupním vestibulu Výstaviště Černá louka na více jak 200 m2. Quilty budou zavěšeny na výstavních panelech a předpokládaný počet bude cca 30 - 40 exponátů. Kuriozitou výstavy bude Přátelský Quilt – deka, která byla v roce 2012 zapsána do České knihy rekordů jako největší patchworková deka se vzorem Babiččina zahrádka zhotovená nejvíce lidmi. Je šitá celá v ruce, měří 2,15 x 6,5 metrů a podílelo se na ní 1120 lidí, z níž každý ušil 1 kytičku. Současně se představí i výstava ŠITÁ CUKRÁRNA, která bude tematicky doplňovat specializovanou sekci Sladké pečení.

I v letošním roce bude součástí výstavy specializovaná sekce Sladké pečení, která Vám nabídne možnost ochutnat cukrářské výrobky, které nejen skvěle chutnají, ale také potěší oči. Ve dvaceti expozicích najdou mlsouni hotové výrobky a milovnicí pečení cukrářské suroviny a dekorace, modelovací potřeby nebo potravinářské pomůcky. 
Zajímavou novinkou bude také spojení s kosmetickým a spa veletrhem MORAVIA BEAUTY.


Komentáře


Pokud chcete přidat komentář, musíte se přihlásit.

Copyright © 2007-2024 Šárka JiřičnáNastavení soukromí