VELKÁ SOUTĚŽ!!!

Soutěž: Velké podzimní korálkobraní

 Vyhlašujeme pro vás velkou soutěž o skvělé ceny! Mezi tři výherce naší soutěže, budou rozděleny ceny v celkové hodnotě přes 16 tisíc Kč, které věnovali naši sponzoři:

 

  1. Místo: 5 kg směsi prvotřídních mačkaných, broušených a voskovaných korálků firmy Glass Motiv Beads, dárkový poukaz v hodnotě 2500 Kč na odběr komponentů Swarovski elements ve speciálních pokovech firmy Aktual, dárkový poukaz v hodnotě 2500 Kč na odběr rokajlu Preciosa, TOHO a Miyuki - od firmy Korálky.cz a předplatné časopisu Korálki

 

  1. Místo: 3 kg směsi prvotřídních mačkaných, broušených a voskovaných korálků firmy Glass Motiv Beads, dárkový poukaz v hodnotě 1 500 Kč na odběr komponentů Swarovski elements ve speciálních pokovech firmy Aktual, dárkový poukaz v hodnotě 1 500 Kč na odběr rokajlu Preciosa, TOHO a Miyuki - Korálky.cz a předplatné časopisu Korálki

 

  1. Místo: 1 kg směsi prvotřídních mačkaných, broušených a voskovaných korálků firmy Glass Motiv Beads, dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč na odběr komponentů Swarovski elements ve speciálních pokovech firmy Aktual, dárkový poukaz v hodnotě 1 000 Kč na odběr rokajlu Preciosa, TOHO a Miyuki - Korálky.cz a předplatné časopisu Korálki

 

Podmínky účasti:

Soutěžní šperk musí obsahovat alespoň jeden produkt z níže definovaných produktů od každého ze sponzorů, může být doplněn vlastním materiálem max. do 50%. 

Musí splňovat švestkovou barevnost.

 Musí být fyzicky zaslán pro účely focení do 12.8.2013  do redakce časopisu Korálki na adresu:  Rooya, Italská 13, 120 00 Praha 2.

 

Definované produkty sponzorů:

Glass motiv beads: směs skleněných korálků na stringu, výběr z 5 typů viz obrázek (zakoupíte na http://www.gmbeads.cz/hobby-sektor, https://www.rooya.cz/category/719-glass-motives-beads nebo v pražské prodejně Rooya)

 

Aktual: SWAROVSKI ELEMENTS kameny se speciálními efekty firmy Aktual

(zakoupíte v prodejně Aktual v Praze nebo na http://www.aktual-koralky.cz/katalog/zbozi/specialni-efekty-na-swarovski-elements)

Korálky.cz:

Nové tvary japonského rokajlu  Miyuki Tila, Magatama a Long Magatama (zakoupíte na e-shopu s možností expresního vyzvednutí ještě týž den na prodejnách v Praze:

http://www.koralky.cz/miyuki-koralky-rokajl/miyuki-tila/

http://www.koralky.cz/miyuki-koralky-rokajl/miyuki-long-magatama/

http://www.koralky.cz/miyuki-koralky-rokajl/miyuki-magatama-4mm/)

 

 

Průběh soutěže:

Z došlých soutěžních příspěvků vybere odborná porota složená ze zástupců sponzorů finálové a ty budou zveřejněny v časopise Korálki a na webu časopisu pro účely hlasování. Hlasovat se bude pomocí e-mailů a sms zpráv. Na webu časopisu Korálki proběhne samostatné hlasování. Hlasy budou sečteny.

Vyhlášení výsledků soutěže proběhne v časopise Korálki, na jeho webu, na Facebooku a jako doprovodný program zimní výstavy Kreativita-hobby v pražských Holešovicích. 


Komentáře


Pokud chcete přidat komentář, musíte se přihlásit.

Copyright © 2007-2024 Šárka JiřičnáNastavení soukromí